Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Συμβουλές για καλοσχηματισμένα φρύδια!



     Γεια σας κορίτσια!!
       Τα φρύδια είναι η κορνίζα του προσώπου μας γι'αυτό το λόγο πρέπει να είναι καλοσχηματισμένα και ομοιόμορφα,μπορούν είτε να κολακέψουν είτε να χαλάσουν την εικόνα μας.Πρέπει να τα σχηματίζεται ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σας και όχι τι είναι αυτή την περίοδο μόδα.
                     
        Πολλές γυναίκες τα αφαιρούν υπερβολικά και πολύ σύχνα κάτι που απαγορεύεται!Το πιο σωστό κατά την γνώμη μου είναι η μια φορά την βδομάδα ή εαν μπορείτε ακόμα παραπάνω.Όσο πιο λίγο τόσο το καλύτερο,γιατί μετά η τρίχα θα αργεί να μεγαλώσει.Βέβαια μπορείτε να αφαιρείτε τις τρίχες που εξέχουν από το φυσικό περίγραμμα των φρυδιών σας.
      Η καλύτερη στιγμή για να τα βγάλετε είναι μετά το μπάνιο σας ή χρησιμοποιώντας μια ζεστή πετσέτα για να ανοίξετε τους πόρους ώστε να είναι λιγότερα επώδυνη η διαδικασία.
      Ο σωστός τρόπος για να καταλάβετε πόσο πρέπει να είναι το μήκος των φρυδιών σας είναι ο εξής



παίρνοντας ένα μικρό μολυβάκι για να σας βοηθήσει.
   Και στη συνέχεια με ένα μολύβι στο ίδιο χρώμα που είναι και τα φρύδια σας γεμίζετε τα κενά ή ακόμα καλύτερα για φυσικό αποτέλεσμα με μια σκιά.
  Τέλος,εαν τα φρύδια σας είναι σε πολύ χάλια κατάσταση μπορείτε να κάνετε tattoo αλλά πρέπει να γνωρίζετε πως δεν είναι μόνιμο και κρατάει γύρω στα 3 χρόνια και κάνετε το φρύδι σας όσο πυκνό και λεπτό θέλετε εσείς.Διαρκεί από μισή ώρα και ίσως να χρειαστεί και παραπάνω.Κοστίζει από 200 εως και 250 ευρώ ανάλογα το σχήμα και την διάρκεια.

Ελπίζω να σας άρεσε και να το βρήκατε χρήσιμο!!

   

                                                                    

      

4 σχόλια:

  1. Καταπληκτικο ποστ!! Προσπαθω να τα κανω λιγο πιο πυκνα βεβαια ματαια με τοσο βγαλσιμο απο παλια χαχαχα αλλα εχω ελπιδες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!Επίσης μπορείς να πάρεις ελαιόλαδο και να χτενίζεις τα φρύδια σου όσο πιο συχνά γίνεται και σε 20 μέρες θα δεις διαφορά πιστεύω! :)

      Διαγραφή