Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Stars Without Make Up..


     Γεια σας κορίτσια!
   Τι είναι το μακιγιάζ;Το μακιγιάζ το αγαπάμε όλες μας,γιατί μας κάνει πιο όμορφες και ελκυστικές.Δεν υπάρχει περίπτωση να βγούμε κάπου και να μην βαφτούμε είτε πολύ απαλά είτε έντονα.
   Κατα την γνώμη μου πιο πολλά βλέμματα κεντρίζει μια γυναίκα που είναι βαμμένη και περιποιημένη παρά άβαφη και ατημέλητη.
   Αυτό ακριβώς συμβαίνει και με τις celebrities.Θέλουν να τραβήξουν όλα τα βλέμματα πάνω τους, να λάμπουν να ξεχωρίζουν από τις υπόλοιπες φορώντας ακριβές τουαλέτες,κοσμήματα,και έχοντας sexy ατίθασα και πλούσια μαλλιά.Αλλά μπορεί μια γυναίκα να φοράει τα πιο άκριβα ρούχα και πολλές να τις ζηλεύουν αλλά εαν δεν είναι βαμμένες;;Όντως το μακιγιάζ κάνει θαύματα  και κάνει ακόμα και την πιο άσχημη γυναίκα όμορφη, όσο μπορεί να γίνει!Και τι εννοώ;Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν και θα καταλάβετε....

             





                                      

 
      .


                   



 Όπως βλέπετε το μακιγιάζ κάνει θαύματα. Ήθελα να σας δείξω πως καμία δεν είναι τέλεια όλες μας έχουμε ατέλειες γι΄αυτό μην τις ζηλεύετε!Υπάρχουν πολλά παράδειγματα αλλά δεν γίνεται να σας τα δείξω όλα.
Και κάπου εδώ σας αφήνω και να θυμάστε η εξωτερική ομορφιά παίζει ρόλο στην αρχή μετά ο εσωτερικός κόσμος γοητεύει κάποιον....Όποιος κατάλαβε,κατάλαβε!

Ελπίζω να σας άρεσε!
                                                                            








4 σχόλια:

  1. εγω πιστευω οτι το μακιγιαζ δεν ομορφαινει, απλα κανει πιο εντυπωσιακη μια γυναικα.
    Επισης συνηθως αυτες οι φωτο του "χωρις μακιγιαζ" ειναι και κακες φωτο. Δηλαδη φωτο που ετυχε να βγουν πολυ χαλια (ολες εχουμε τις κακες στιγμες μας)..
    Εχεις δικιο στο να μη ζηλευουμε τις διασημες γιατι εννοειται πως δεν ειναι τελειες, αλλα ποτε δε πιστευα οτι το μακιγιαζ ομορφαινει.
    Πχ η Jwoww και αβαφη οταν ηταν στο ριαλιτι εμενα μαρεσε (αν και οντως δε τη λες και θεα) ..
    Ωραιο θεμα παντως!

    xoxo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγω νομίζω ομορφαίνει και κάνει εντυπωσιακή μια γυναίκα είτε είναι είτε όχι!Ναι,έχεις δίκιο αλλά εχω δει φωτογραφίες που ποζάρουν στο φακό πριν και μετά το μακιγιάζ και η διαφορά ειναι μεγάλη.
      Επειδή εγώ έβλεπα συνέχεια το ριαλιτι ήταν σαν τέρας εμένα δεν μου άρεσε καθόλου βέβαια αυτά είναι γούστα εννοείτε!
      Ευχαριστώ πάρα πολύ :)

      Διαγραφή
  2. Τέλειο post!!!!!!!Τελικά το μακιγιάζ όταν γίνετε σωστά κάνει ''θαύματα''!!!

    Μάρω από http://beautyandmakeup-marw86makeup.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή