Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

Τέλος στις ρυτίδες!




 Γεια σας ομορφιές μου!
Μετα από μια ηλικία και ύστερα εμείς οι γυναίκες εμφανίζουμε τις πρώτες μας ρυτίδες.Αυτή η στιγμή δεν είναι καθόλου ευχάριστη για καμία γυναίκα!!
                                                       Τι είναι όμως οι ρυτίδες;;
   Στο δέρμα μας υπάρχουν κάποιες πρωτεινες που ονομάζονται ελαστίνη και κολλαγόνο τα οποία κάνουν το δέρμα πιο ελαστικό.Με την πάροδο όμως του χρόνου το δέρμα δεν συνθέτει αρκετό κολλαγόνο και δεν παράγεται ελαστίνη και έτσι δημιουργούνται οι ρυτίδες.
   Οι αιτίες που προκαλούν τις ρυτίδες είναι πολλές.Αρχικά και ένα από τα πιο σημαντικά κατά την γνώμη μου είναι η ηλιακή ακτινοβολία κυρίως το καλοκαίρι,όπου οι γυναίκες θέλουν ένα σοκαλατένιο μαύρισμα και δεν χρησιμοποιούν αντηλιακό ούτε στο σώμα άλλα ούτε και στο πρόσωπο και αυτό έχει ως απότελεσμα την γήρανση του δέρματος.



Στη συνέχεια,μια άλλη αιτία είναι το κάπνισμα!Εαν θέλετε ένα λαμπερό δέρμα πρέπει οπωσδήποτε να σταματήσετε το κάπνισμα,γιατί όχι μόνο καταστρέφει το δέρμα αλλά και τα δόντια.





Πείτε ναι στα γυαλιά ηλίου!Σε κάποιους δεν άρεσουν τα γυαλιά ηλίου και το καλοκαίρι δεν τα φοράνε ενώ πρέπει,γιατί μισοκλείνουμε τα μάτια μας και δημιουργούνται ρυτίδες γύρω από τα μάτια και ανάμεσα από τα φρύδια.







Τοποθετήστε ρόδι σε σημεία του προσώπου σας,γιατί είναι πλόυσιο σε αντιξειδωτικά και βοηθά ώστε το δέρμα να παράγει κολλαγόνο!



Νερό,νερό,νερό,νερό πιείτε πολύ νερό!!!!Γιατί ενηδατώνει το δέρμα και το κάνει πιο ελαστικό.Όσο πιο πολύ τόσο το καλύτερο.10 ποτήρια νερό με καλή διατροφή θα βοηθήσει πολύ το δέρμα σας και την υγεία σας!




Και κάπου εδώ σας αφήνω ελπίζω να σας βοήθησα και να σας άρεσε το ποστ!
Τα λέμε πολύ σύντομα. ♥♥



3 σχόλια: