Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Μυστικά ομορφιάς για λαμπερά μαλλιά!



          Γεια σας κορίτσια!
         Σήμερα θα σας πω κάποια μυστικά για να αποκτήσετε λαμπερά μαλλιά.Πριν όμως θα σας πω τι πρέπει να αποφύγετε και τι να κάνετε για να βελτιωθεί η υγεία των μαλλιών σας.
         Αρχικά μην υποβάλλετε τα μαλλιά σας σε μεγάλη ταλαιπωρία χρησιμοποιώντας καθημερινά θερμότητα και μην υπερβαίνετε τους 130 βαθμούς σε μαλλιά με λεπτή τρίχα και τους 200 σε χοντρή,γιατί καταστέφετε η τρίχα και χάνετε η λάμψη!
         Και επειδή είμαστε κοπέλες και μας αρέσουν τα μακριά μαλλιά δεν γίνεται να μακρύνουν γρήγορα εαν οι άκρες είναι κατεστραμένες.Πρέπει να πρόσεχετε πως χτενίζετε τα μαλλιά σας και όχι με άτσαλο τρόπο,γιατί θα σπάσει η τρίχα.Χτενίζουμε πρώτα τις άκρες και ύστερα το πάνω μέρος και όταν τα μαλλιά είναι νωπά προς στεγνά!!

                  

Αφήστε τα να στεγνώσουν φυσικά και μην χρησιμοποείτε πιστολάκι αλλά ούτε και πετσέτα για να τα στεγνώσετε,πιέστε απαλά μόνο,γιατί αυτό έχει ως αποτέλεσμα να φθείρετε η τρίχα και να καταστρέφετε!

                                                                         

  Κατα την γνώμη μου το πιο σημαντικό είναι να μην πλένετε κάθε μερά τα μαλλιά σας δεν είπα και να βρωμίσετε αλλά έστω 2 με 3 φορές πρέπει να τα λούζετε!Εαν όμως τα μαλλιά σας είναι πολύ λιπαρά βρείτε ένα σαμπουάν ώστε να ξεφορτωθείτε την λιπαρότητα.



♥Ένα μυστικό ομορφιάς για λαμπερά μαλλιά είναι από την Ινδία όπου ζεστένουν λάδι καρύδας και κάνουν ένα απαλό μασάζ στο κεφάλι μια φορά την βδομάδα και το αφήνουν μέχρι το επόμενο πρωί!
♥ Στην Ιταλία οι γυναίκες ανακατεύουν 1 φλιτζάνι γιαούρτι με μια κουταλιά ελαιόλαδο για conditioner ώστε να είναι ενυδατωμένα τα μαλλιά και το αφήνουν για 5 λεπτά.
♥Στην Κένυα οι γυναίκες βάζουν γάλα στα μαλλιά τους για 20 λεπτά για να βελτιώσουν την θρέψη της τρίχας.
♥Στην Ελλάδα οι γυναίκες βάζουν ελαιόλαδο στα μαλλιά τους για 20 λεπτά πριν κάνουν μπάνιο και επίσης βοηθάει πολύ εαν έχετε πιτυρίδα ή ξυροδερμία.

Και μετά από όλα αυτά που σας είπα και εαν ακολουθήσετε όσο είπα τα μαλλιά σας  θα είναι έτσι....


 Ελπίζω να σας άρεσε!Τα λέμε πολύ σύντομα♥♥








                 

2 σχόλια:

  1. Ποσο δικιο εχεις για τη θερμότητα! Αν τα εκθέτουμε σε μεγάλη θερμότητα και σε καθημερινή βάση , ότι χειρότερο!! Ωραίο το ποστ σου! :)xx
    Vasiliki, tell-a-beauty-story.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή